mandag 13. september 2010

Lister, isolasjon, dører og tante Aud Helen:)

Ein ny veke starta med at det var ikkje mindre enn fire mann i full sving på huset, då vart det for vanskeleg å helda seg vekke denne mandagen og! Måtte berre opp og ta bilder av dagens arbeid!



Listene er nesten ferdig behandla, her må me flikke litt på endane.
Endelig har dei tetta huset med å setje inn den store altandøra, det siste store vinduet og vaskeromsdøra, hadde det ikkje vore for garasjen no så hadde huset vore tett!




På vegen bort til huset såg eg eit velkjent lyn på parkeringen til pappa, dvs Hege såg det. " Tante Aud Helen er hos mamma og dei!"..då var det berre å ringje ho ut og dra ho med på synfaring.. ut frå ei varm stue og opp i vinden! Alltid kjekt å møte ho! Ho likte sjølvsagt best utsikten mot sør til tross for at Stolmen låg langt bak i skoddheimen ikveld.

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Så koselig å se deg i dag, Regina! Det føles som det ikke var så lenge siden, selv om det går noen år mellom hver gang! Morsomt å se deg i bloggverden også, skal nok følge med på husprosjektet deres. Det ser kjempefint ut så langt! Gøy å skape sitt eget akkurat som dere vil ha det! Heia!:) Klem fra Heidi

    SvarSlett
  2. For meg er du bloggedama herself..ilag med Emmeline og Pia! Kjekt!

    Regina

    SvarSlett