onsdag 8. desember 2010

Borte bra, men heima er best!

Hadde det no berre vore pepperkaker, julegaver, juleklær, juletre, juleklær, juleavslutninger etc så skulle me nok hengt med... med hus inn og utflytting som prikken over ien så blir dette litt i overkant for meg! Hadde det ikkje vore for dei flotte hjelparane våre så hadde ikkje dette gått rundt. forrige helg var alle tre diamantane på besøk hos svigermor og far i Arna, denne veka har dei meir eller mindre blitt tatt vare på av andre enn meg.. Det er utrulig godt at dei slepp å bruke adventstida på å rydde, vaske flytte i hus! også er det jammen godt å vaske, flytte, rydde uten hjelp frå dei små "hjelparane"!



Pappa "inspektøren" har no skifta tittel og blitt montør. Montøren er heller ikkje vanskeleg å be, ein telefon og 5 min.seinare så har eg han i hus! Første punkt som skulle få seg lampe blei loftstua, etter mange ord (som ikkje minner om jul) var lampen på plass og no har han knekt koden og er innstilt på å få på plass dei andre i løpet av helga.

Neste onsdag trur optimisten at ho bur på Hundvåkøy igjen! Etter å ha prøvd livet som Bergenser, Yankee, Stordabu, Arnafru, Bakkis og no Storebøkråke.. etter 17 år som bortebuar skal det bli godt å komme heim!



Regina!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar